Renault Megane RS Ultime: Τελευταία υπόκλιση

Renault Megane RS Ultime: Τελευταία υπόκλιση

To Megane RS Ultime, εκτός από το τελευταίο Megane RS, τουλάχιστον όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αποτελεί το τελευταίο μοντέλο με την υπογραφή της Renault Sport

Οι δραστηριότητες της Renault Sport θα μεταφερθούν υπό την στέγη και τα σήματα της Alpine στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού του ομίλου Renault που προβλέπει επίσης τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων που αφορούν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και των ηλεκτροκίνητων.

Με αυτό δεδομένο, η Renault Sport θα πάψει να υφίσταται, τουλάχιστον με τον τρόπο που την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, όπως άλλωστε και τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης όπως το Megane RS hatchback, αλλά αυτό είναι μέρος μιας πιο μελλοντικής συζήτησης και σχεδιασμού.

Μέχρι τότε η Renault Sport και το Megane RS επεφύλαξαν για τον εαυτό τους μια τελευταία υπόκλιση με την μορφή μιας υπερεξοπλισμένης και περιορισμένης έκδοσης του τελευταίου με την ονομασία Ultime και τιράζ μόλις 1.976 μονάδων, παραπομπή στην χρονιά ίδρυσης της Renault Sport.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης, η Ultime βασίζεται στην έκδοση Trophy και προσθέτει μια σειρά από εξοπλιστικά χαρακτηριστικά που φροντίζουν να σηματοδοτήσουν την ιδιαιτερότητά της.

Ειδικότερα η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε πέντε αποχρώσεις αμαξώματος (Star Black, Pearl White, Sirius Yellow και Tonic Orange) οι οποίες συνδυάζονται με νέα αγωνιστικά γραφικά για τις πόρτες τα φτερά, το καπό, την οροφή και τον πίσω προφυλακτήρα και αποκτά πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα εξοπλιστικών χαρακτηριστικών που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ