Νέα διάκριση για το Ducato

Για 12η συνεχόμενη φορά αναδείχτηκε «Best Motorhome Base of the Year» από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού «Promobil».

Νέα διάκριση για το Ducato | to10.gr

Νέα διάκριση για το Ducato, καθώς αναδείχτηκε για 12η συνεχόμενη φορά «Best Motorhome Base of the Year» από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού «Promobil». Το βραβείο απονέμενεται εδώ και 25 χρόνια από το εν λόγω έντυπο, με το Ducato να επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών, αφού η ζήτησή τους για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αυξήθηκε κατά 10% το 2018 σε σχέση με το 2017.

Η επιτυχία του Ducato σε αριθμούς

-Παράγεται στο μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Ευρώπης, στο Σεβέλ της Ιταλίας.

-Το 2018 πέρασαν από τη γραμμή παραγωγής περισσότερα από 297.000 οχήματα, αριθμός ρεκόρ. Τα έξι πρόσφατα χρόνια, η αύξηση έχει ανέλθει στο 46%.

-Από το 1981 που ξεκίνησε η παραγωγή του, έχουν λανσαριστεί περισσότερες από 13.000 εκδόσεις, ενώ πωλείται σε 80 χώρες.

-Το 75% των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη, έχουν ως βάση το Fiat Ducato.

-Τα ειδικευμένα σημεία τεχνικής υποστήριξης Fiat Camper Assistance στην Ευρώπη είναι περισσότερα από 1.800, ενώ 6.500 είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που παρέχουν υποστήριξη.

Το Ducato έχει ανθεκτικό πλαίσιο και σε συνδυασμό με την ειδικά σχεδιασμένη ανάρτησή του, προσφέρουν σταθερότητα και ευελιξία. Παράλληλα, μια λίστα στοιχείων που συμβάλουν στην ενεργητική και παθητική ασφάλειά του, προσφέρουν μεγάλη ευκολία για μεταφορά εμπορευμάτων ή προσωπικού.

Το Ducato διατίθεται στην ελληνική αγορά με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια. Οι τιμές για το Ducato Van ξεκινούν από τα 19.090 ευρώ και για το Ducato Chassis από τα 19.264, ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησής του με όφελος Fiat Professional 2.900 ευρώ.

Πηγή: Fiat Professional

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο