Ford Ranger: Ρυμούλκησε 15 τροχόσπιτα

Ford Ranger: Ρυμούλκησε 15 τροχόσπιτα

Την ελκτική δύναμη του νέου Ranger παρουσίασε η Ford μέσω ενός βίντεο, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν σε ένα μήνα.

Προκειμένου να αναδείξει την ελκτική δύναμη του νέου Ranger, η Ford δημιούργησε ένα βίντεο, όπου το όχημα ρυμουλκεί 15 τροχόσπιτα. Στο βίντεο, ο οδηγός του Ranger ρυμουλκεί ένα κονβόι 20 τόνων, ώσπου κάποια στιγμή εμφανίζεται ένας οδηγός που θέλει να τον περάσει. Την κατάλληλη στιγμή, ο οδηγός του Ranger κάνει νόημα σε αυτόν που θέλει να περάσει πως μπορεί πλέον να το κάνει, με τον τελευταίο να παρατηρεί πως το Ranger δεν ρυμουλκεί ένα ή δύο, αλλά 15 τροχόσπιτα.

Για να δημιοργηθεί το βίντεο, απαιτήθηκε ένας μήνας. Τα γυρίσματα έγιναν στο Μάιλμπρουκ Προύβινγκ Γκράουντ της Βρετανίας και για τις ανάγκες, τα τροχόσπιτα ενισχύθηκαν με ατσάλινα πλαίσια και εφοδιάστηκαν με κοτσαδόρους στο επρός και το πίσω μέρος.

«Ήταν η πιο αργή κίνηση δεξιοτεχνίας που έχω επιχειρήσει ποτέ, αλλά και μια από τις δυσκολότερες. Η προσπάθεια να κρατήσεις όλα τα τροχόσπιτα στην ίδια ευθεία και σε περιορισμένα όρια τη στιγμή της προσπέρασης, ήταν μία δύσκολη πρόκληση. Αλλά και από αυτές που δείχνουν πραγματικά τις ικανότητες του Ranger», δήλωσε μετά τα γυρίσματα ο οδηγός του, Πολ Σουίφτ.

Όλες οι σκηνές γυρίστηκαν σε κλειστό και ελεγχόμενο χώρο, παρουσία ειδικών σε θέματα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ