Πέντε αστέρια για το DS 3 Crossback με Safety Pack

Πέντε αστέρια για το DS 3 Crossback με Safety Pack

Το αυτοκίνητο πέρασε με επιτυχία τα τεστ του Euro NCAP (European New Car Assessment Programme), λόγω της ενεργούς και παθητικής ασφάλειάς του.

Τέσσερα αστέρια εξασφάλισε στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP το DS 3 Crossback και πέντε όταν φέρει πακέτο ασφάλειας Safety Pack. Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, αποτελεί το μοναδικό μοντέλο κατηγορίας Premium B-SUV, που είχε ποσοστό 96% στον τομέα προστασίας ενηλίκων, 86% στην προστασία ανηλίκων και 76% στα συστήμα ασφαλείας και υποβοήθησης.

Το πρώτο ποσοστό δεν αποτελεί ρεκόρ γενικότερα, αλλά είναι και το πιο υψηλό για Γάλλο κατασκευαστή, ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Στον στάνταρ εξοπλισμό, το DS 3 Crossback εξοπλίζεται με σύστημα έκτακτης πέδησης που επεμβαίνει σε ταχύτητες έως 85 χ.α.ω., διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την έκδοση, το μοντέλο εφοδιάζεται με σύστημα έκτακτης ανάγκης σε ταχύτητες έως 140 χ.α.ω. με αναγνώριση οχήματος, πεζού και δικυκλιστή, active blind spot monitoring, DS Matrix LED Vision, extended speed limit recognition, DS Drive Assist και σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2.

Πηγή: DS Automobiles

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ