Πολύτιμοι βαθμοί στη Γερμανία για την Ducati

Πολύτιμοι βαθμοί στη Γερμανία για την Ducati

Ντανίλο Πετρούτσι και Αντρέα Ντοβιτσιόζο τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, στον αγώνα που έγινε στο Σάχσενρινγκ.

Στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Σάχσενρινγκ συνεχίστηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, με τους Ντανίλο Πετρούτσι και Αντρέα Ντοβιτσιόζο να τερματίζουν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Οι δύο Ιταλοί ξεκίνησαν από τη 12η και 13η θέση, αλλά από τη στιγμή που αξιοποίησαν την ισχύ της μοτοσικλέτας τους, μπόρεσαν να φτάσουν το γκρουπ των προπορευόμενων μέσα στους δύο πρώτους γύρους.

Λίγο μετά, αναρριχήθηκαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση και επιδόθηκαν στην αναμεταξύ τους μονομαχία. Σε αυτό συνετέλεσε και η απουσία εντολών από την ομάδα, με τους δύο αναβάτες εν τέλει να τερματίζουν με διαφορά μόλις 92 εκατοστών του δευτερολέπτου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Mission Winnow Ducati παραμένει πρώτη στις ομάδες με 248 βαθμούς, ενώ η Ducati είναι δεύτερη στους κατασκευαστές με 157. Ο Ντοβιτσιόζο είναι δεύτερος στη βαθμολογία με 127 βαθμούς, ενώ ο Πετρούτσι πλησίασε στους 121 και είναι τρίτος.

Επόμενος αγώνας, το gp στο Μπρνο της Τσεχίας, το διάστημα 2-4 Αυγούστου.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ