H Yokohama στο WTCR της Πορτογαλίας

H Yokohama στο WTCR της Πορτογαλίας

H Πορτογαλία συγκέντρωσε τα βλέμματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, όπου η Yokohama. αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή ελαστικών της διοργάνωσης.

Ο Τιάγκο Μοντέιρο ήταν ο ήρωας  του συγκεκριμένου αγώνα στην Πορτογαλία, μετά από μια συναισθηματικά φορτισμένη νίκη στο WTCR – FIA World Touring Car Cup, στην πατρίδα του, στο Vila Real.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοντέιρο, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στο κεφάλι και στον αυχένα τον Σεπτέμβριο του 2017, έπειτα από μια συντριβή του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια δοκιμών, έχει επανακάμψει στην αγωνιστική δράση,  μετά από επίπονη σκληρή μάχη.

Ο Μοντέιρο πήρε το προβάδισμα στην Πορτογαλία, όταν ο Ατίλα Τάσι της KCMG, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα μπουζί, καταφέρνοντας να κρατήσει τον ρυθμό μέχρι το τέλος. Είναι η πρώτη του νίκη έπειτα από δύο χρόνια, όπου είχε θριαμβεύσει στην Ουγγαρία.

Επόμενος σταθμός για το WTCR είναι το Νίνγκμπο της Κίνας, όπου στις 13-14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας για τον ασιατικό γύρο.

Πηγή: Yokohama

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ