Η Lamborghini Gallardo το αγαπημένο supercar των παιδιών

Η Lamborghini Gallardo το αγαπημένο supercar των παιδιών

Μέσω της ιστοσελίδας www.trackdays.co.uk, τα παιδιά της Βρετανίας αποκάλυψαν πως το supercar που θέλουν να οδηγήσουν περισσότερο, είναι του Ιταλού κατασκευαστή.

Η Lamborghini Gallardo αποτελεί το πιο αγαπημένο supercar των παιδιών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.trackdays.co.uk. Το ποσοστό που συγκέντρωσε το όχημα ανήλθε στο 24%, ακολουθούμενο από το Nissan GT-R (18%) και τη Ferrari 430 (16%).

Ο Ίμραν Μάλεκ, εκ των υπεύθυνων της ιστοσελίδας, τόνισε. «Η Lamborghini Gallardo είναι εδώ και καιρό το αγαπημένο πόστερ στα δωμάτια των παιδιών και η δημοτικότητά του είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι εμπειρίες οδήγησής μας, επιτρέπουν σε παιδιά ηλικίας 11 ετών να βρεθούν πίσω από το τιμόνι μερικών εκ των πιο επιθυμητών αυτοκινήτων του πλανήτη. Μπορεί η Lamborghini να είναι η πιο δημοφιλής, αλλά πολλά παιδιά επέλεξαν τις Ferrari, Aston Martin, Audi, McLaren και Porsche».

Άλλοι κατασκευαστές που βρέθηκαν στο Top 10 των προτιμήσεων, είναι οι Jaguar και Chevrolet, ενώ το BMW i8 plug-in hybrid κατετάγη ένατο. Ο Μάλεκ συμπλήρωσε. «Ενώ άλλα supercars είναι γρηγορότερα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το υβριδικό BMW i8 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα που είναι επιθυμητό από τη νέα γενιά».

Το Top 10 των supercars που θέλουν να οδηγήσουν τα νέα παιδιά από την ιστοσελίδα www.trackdays.co.uk.

1 Lamborghini Gallardo

2 Nissan GT-R

3 Ferrari 430

4 Aston Martin V8 Vantage

5 Audi R8

6 McLaren 570S

7 Porsche Boxster S

8 Jaguar F-TYPE

9 BMW i8

10 Chevrolet Camaro ZL1

Πηγή: www.trackdays.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ