Νικήτρια η Goodyear στις δοκιμές του Tyre Reviews

Το Eagle F1 SuperSport της Goodyear βαθμολογήθηκε ως το κορυφαίο ελαστικό στα πρώτα τεστ ειδικά σχεδιασμένα για Ultra Ultra High Performance (UUHP) ελαστικά από το Tyre Reviews.


Νικήτρια η Goodyear στις δοκιμές του Tyre Reviews | to10.gr

Οι δοκιμές που αξιολόγησαν 8 διαφορετικές μάρκες ελαστικών, συμπεριλαμβανομένων των Continental και Michelin, έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις δοκιμών της Continental στο Uvalde του Τexas. Μια BMW M2 με ελαστικά 245/35 R19 στον πρόσθιο άξονα και 265/35 R19 στον οπίσθιο αποτέλεσε το βασικό αυτοκίνητο αναφοράς.

Οι εκτενείς δοκιμές κάλυψαν όλους τους βασικούς τομείς δοκιμής ελαστικών, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο, υδρολίσθηση, αντίσταση τριβής κύλισης, θόρυβο και άνεση με ιδιαίτερη βαρύτητα στα υποκειμενικά στοιχεία των δοκιμών.

Το ελαστικό που αντλεί από την αγωνιστική εμπειρία της Goodyear ώστε να παρέχει ανώτερο έλεγχο και χειρισμό κατάφερε επακριβώς αυτά, επιδεικνύοντας κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία γεγονός που το έφερε στην κορυφή της κατάταξης.

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο