Online Μουσείο από τη Citroen

Online Μουσείο από τη Citroen

Η γαλλική εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ταξιδέψουν με διαφορετικό τρόπο την ιστορία των μοντέλων της.

Έναν όμορφο και διαδραστικό τρόπο βρήκε η Citroen προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία της φίρμας. Στα πλαίσια των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, δημιουργήθηκε το πρώτο διαδραστικό site με ιστορικά, πρωτότυπα και αγωνιστικά μοντέλα.

Διαθέσιμες είναι πάρα πολλές πληροφορίες, όπως η ζωή του ιδρυτή, Αντρέ Σιτροέν, η προέλευση του εμβλήματος της εταιρείας, αλλά και άλλες λεπτομέρειες για τα σημαντικότερα μοντέλα της φίρμας.

Από το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής το 1919, έως το ελικόπτερο Citroen το 1975, ο χρήστης μπορεί να δει μέσω 360 προβολής ό,τι θελήσει, καθώς και να ακούσει διαδικτυακά για παράδειγμα τη μίζα, τον κινητήρα, την κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας και πολλά άλλα.

Η ιστοσελίδα είναι η www.citroenorigins.gr και μέσω αυτής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν πολλά για την ιστορία της φίρμας.

Πηγή: Citroen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ