Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

Ο φορέας έδωσε στη δημοσιότητα τα πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών πρόσκρουσης για τα BMW Σειρά 1,3, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

Τα τελευταία αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης τεσσάρων μοντέλων έδωσε στη δημοσιότητα ο Euro NCAP. Οι BMW Σειρά 1 και 3 εξασφάλισαν πέντε αστέρια και τέσσερα το Jeep Cherokee με το Peugeot 208.

Η BMW Σειρά 1, τώρα στην τρίτη της γενιά και για πρώτη φορά με κίνηση στους εμπρός τροχούς, διατήρησε τα πέντε αστέρια της. Μάλιστα, το ποσοστό προστασίας των ενήλικων επιβατών θα μπορούσε να είναι υψηλότερο, αν το εμπρός κάθισμα είχε καλύτερη συμπεριφορά στην οπίσθια σύγκρουση.

Αναφορικά με τη Σειρά 3, που έχει ανανεωθεί και διανύει την έβδομη γενιά της, είχε την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα.

Σχετικά με το Peugeot 208, έχασε για λίγο τα πέντε αστέρια. Το προηγούμενο είχε εξασφαλίσει πέντε, αλλά τότε οι δοκιμές είχαν γίνει με γνώμονα άλλες απαιτήσεις. Το γαλλικό supermini εξασφάλισε πέντε αστέρια σε όλες τις κατηγορίες, εκτός της προστασίας των άλλων χρηστών του δρόμου, με συνέπεια να χάσει το ένα αστέρι.

Τέλος, το Jeep Cherokee εξασφάλισε τέσσερα αστέρια, έχοντας καλή συγκομιδή σε γενικές γραμμές, παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με το Wrangler, το οποίο δοκιμάστηκε πέρυσι.

Πηγή: Euro NCAP

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ