Ξεκίνησε δοκιμές η Nissan e.dams

Στην πίστα του Ρικάρντο Τόρμο η ομάδα της Formula E, με τους Σεμπαστιέν Μπουέμι και Όλιβερ Ρόουλαντ να αναλαμβάνουν δράση.


Ξεκίνησε δοκιμές η Nissan e.dams | to10.gr

Στη Βαλένθια της Ισπανίας βρέθηκε η Nissan e.dams προκειμένου να διεξάγει δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν του πρωταθλήματος Formula E. Πίσω από το τιμόνι βρέθηκαν οι Σεμπαστιέν Μπουέμι και Όλιβερ Ρόουλαντ, που συμπλήρωσαν τους απαραίτητους γύρους στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο.

Ο Μάικ Καρκάμο, διευθυντής παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, δήλωσε σχετικά. «Η πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ενόψει της έκτης σεζόν, ήταν πολύ θετική για εμάς. Μπορώ να θυμηθώ πριν από ένα χρόνο τη νευρικότητα και το άγχος που είχαμε στους πρώτους γύρους, αλλά έχοντας διανύσει έναν ολόκληρο χρόνο από τότε, η ομάδα έχει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Φτάνει να ακολουθήσεις το χρήμα!

Αυτό το είδαμε σε πλήρη ανάπτυξη από τις  9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε πολλή δουλειά και να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου.

Νομίζω ότι και οι δύο οδηγοί επέστρεψαν με πραγματικά θετικά σχόλια σχετικά με την εξέλιξη του κινητήρα. Καθώς όλοι γνωρίζουν, δουλέψαμε με πολύ ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για να έχουμε το κινητήριο σύνολο πανέτοιμο για την έκτη σεζόν. Θέλαμε να διασφαλίσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, που ήταν ο περισσότερος δυνατός χρόνος για την ανάπτυξη του κινητήριου συνόλου. Η  ομάδα μας ήταν σε θέση να  δουλέψει αποτελεσματικά, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα, τόσο στην ταχύτητα όσο και στην κατανάλωση ενέργειας».

Πηγή: Nissan e.dams

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτή είναι η πανέμορφη φίλαθλος της Γιουβέντους που παραμιλάει η Ιταλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο