Το Ford Transit Custom Nugget στη Νορβηγία

Το Ford Transit Custom Nugget στη Νορβηγία

Στη Νορβηγία επιτρέπεται το νυχτερινό κάμπινγκ στην ύπαιθρο και αυτό αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για ταξίδια περιπέτειας με το Ford Transit Custom Nugget.

Λίγο πριν το λιγοστό φως της ημέρας παραχωρήσει τη θέση του στις ατελείωτες αρκτικές νύχτες, οι εξερευνητές Τζέιμς Φόρεστ και Νικ Χάρντι, ξεκίνησαν ακόμα μία περιπέτεια.

Αμφότεροι την άρχισαν από το Άλεσουντ και μετά μετέβησαν στη δύσβατη παραλία Γκοντόγια και διασχίζοντας τον Atlantic Ocean Road, κατευθυνόμενοι στο νησί Σέκεν, κατέληξαν στο Τρόλστιγκεν. Οι δραστηριότητές τους περιελάμβαναν ορειβασία, βόλτα με καγιάκ, ποδηλασία και πεζοπορία.

Σύντροφος σε αυτό το εγχείρημα στη Νορβηγία, ήταν το Ford Transit Custom Nugget που εκτέλεσε χρέη μεταφορικού μέσου και σπιτιού ταυτόχρονα. Είναι τροποποιημένο από τη Westfalia, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, εταίρο της Ford και διαθέτει κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία και χώρο για ύπνο στην προέκταση της οροφής.

«Το ταξίδι με το Nugget σου προσφέρει τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων: την περιπέτεια και τη ζωή στη φύση, αλλά με όλες τις σπιτικές ανέσεις», ανέφερε σχετικά με το όχημα ο Φόρεστ.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ