Οικονομικά αποτελέσματα για την FCA

Οικονομικά αποτελέσματα για την FCA

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles για το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Ο όμιλος πέτυχε ρεκόρ καθαρής ταμιακής θέσης με δύο δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ σε επίπεδα ρεκόρ ανέβηκε και το λειτουργικό κέρδος με 10,6% για την περιοχή της Β. Αμερικής και 7,2% για το σύνολο του ομίλου.

Ο Μάικ Μάνλεϊ, CEO του Ομίλου σημείωσε. «Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου, τα οποία βασίζονται στο ρεκόρ κερδοφορίας που πέτυχε η περιοχή της Β. Αμερικής, μας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε για το 2019 και παράλληλα να θέσουμε ισχυρές βάσεις ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω τις επιδόσεις μας το 2020. Παράλληλα οι εξελίξεις που ετοιμάζουμε σε προϊοντικό επίπεδο αποτελούν βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας ώστε να βελτιώσουμε την απόδοση της περιοχής ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), αλλά και της Maserati».

Πρόσφατα η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε μια σειρά ενεργειών που αφορούν στη δημιουργία ή αναβάθμιση μονάδων παραγωγής στην Ιταλία, αλλά και η γραμμή παραγωγής του Jeep Compass που θα φιλοξενήσει και τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Renegade και Compass.

Πηγή: FCA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ