Ο Νουσίτα κατέκτησε το Abarth Rally Cup 2019

Ο Νουσίτα κατέκτησε το Abarth Rally Cup 2019

Μαζί με τον συνοδηγό του Μπερνάρντο ντι Κάρο, έφτασε στην κατάκτηση του θεσμού για φέτος.

Στο τελευταίο αγώνα του θεσμού που έγινε στην Ουγγαρία, κατέκτησε το Abarth Rally Cup 2019 ο Αντρέα Νουσίτα με τον συνοδηγό του Μπερνάρντο ντι Κάρο της Bernini Team με το Abarth 124 rally. Μέχρι τα τελευταία στάδια του αγώνα, τόσο ο τίτλος όσο και το χρηματικό βραβείο των 30.000 ευρώ διεκδικήθηκε από τους Πολωνούς Ντάριους Πολόνσκι και Λούκας Σίτεκ της Rallyetechnology.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος, λόγω της λάσπης που κάλυπτε το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία των ΕΔ. Τη νίκη κατέκτησε με Abarth 124 rally ο Τσέχος Μάρτιν Ράντα της Agrotec Czech Team Abarth, με τον Νουσίτα να τερματίζει δεύτερος. Όσον αφορά στον Πολόνσκι, παρά την εγκατάλειψή του την πρώτη ημέρα, μπόρεσε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στο Abarth Rally Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νουσίτα σημείωσε. «Αποστολή εξετελέσθη. Δεν ήταν όμως μια εύκολη υπόθεση αφού ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος λόγω των λασπωμένων δρόμων. Στόχος ήταν να τερματίσουμε τον αγώνα και να κατακτήσουμε το Abarth Rally Cup και είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά τα καταφέραμε».

Φέτος, για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, κέρδισε τέσσερις αγώνες, είχε μια τρίτη και μια τέταρτη θέση, στους έξι του προγράμματος.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ