Το MegaBox του νέου Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα

Οι εργαζόμενοι της Ford στο Έσεξ της Μ. Βρετανίας ανακάλυψαν με έκπληξη μια ανατριχιαστική φιγούρα κρυμμένη στο MegaBox ενός Ford Puma.


Το MegaBox του νέου Ford Puma φιλοξένησε ένα… φάντασμα | to10.gr

Θέλοντας να γιορτάσει το φετινό Halloween, η Ford αποφάσισε να τοποθετήσει ένα μικρό «φάντασμα» στο MegaBox του νέου Puma. Τα ανυποψίαστα… θύματα, εξέτασαν το MegaBox και μερικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το «φάντασμα», με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Το MegaBox εξασφαλίζει έναν βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο, χωρητικότητας 80 λίτρων. Το πλάτος του είναι 763mm, το μήκος του 752mm και το βάθος του 305mm. Το ύψος του ανέρχεται στα 115cm και πέραν της ικανότητάς του να φιλοξενεί για παράδειγμα όρθια φυτά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει βρώμικο σπορ εξοπλισμό, με τη σύνθεση του Megabox και της τάπας αποστράγγισης του νερού στο κάτω τμήμα, να διευκολύνουν το πλύσιμo.

Καλά νέα για Αβραάμ, τι γίνεται με Βαλμπουενά για Ερυθρό Αστέρα

Προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το πάτωμα του χώρου αποσκευών ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι σε διάφορα ύψη και στη χαμηλότερη θέση, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα, με το MegaBox εκτός κοινής θέας. Στην ψηλότερη θέση, αυξάνεται ο υποδαπέδιος χώρος και δημιουργείται ένα πάτωμα στο ίδιο επίπεδο με την αναδιπλωμένη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Το κάλυμμα του πατώματος αφαιρείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια κάθετα πάνω στην πλάτη της δεύτερης σειράς καθισμάτων, προσφέροντας χωρητικότητα 456 λίτρα.

Πηγή: Ford

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο