Νέο βραβείο για το Jeep Wrangler

Νέο βραβείο για το Jeep Wrangler

Το μοντέλο κατέκτησε το βραβείο «4x4/SUV of the Year» στις ΗΠΑ για 10η συνεχόμενη φορά.

Για 10η συνεχόμενη φορά κατακτά το βραβείο «4×4/SUV of the Year» το Jeep Wrangler στις ΗΠΑ. Το βραβείο δόθηκε στο πλαίσιο των SEMA Awards, των οποίων η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας. Το Wrangler παραμένει το μοναδικό μοντέλο που κατακτά την εν λόγω διάκριση από το 2010, με τον Μαρκ Μπόσονατς, επικεφαλής της Mopar για τη Β. Αμερική να δηλώνει.

«Όπως δεν υπάρχουν όρια για τις δυνατότητες του Jeep Wrangler, κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε και για τις δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου χάρη στα αξεσουάρ της Mopar. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για 10η φορά στη σειρά κερδίζουμε το βραβείο «4×4/SUV of the Year», μια διάκριση που δεν αποτελεί πιστοποίηση μόνο των δυνατοτήτων του μοντέλου, αλλά και του πάθους του κοινού που βλέπει το Wrangler σαν την τέλεια βάση για να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό αυτοκίνητο».

Από τη μεριά του ο Κρις Κέρστινγκ, πρόεδρος και CEO της SEMA σημείωσε. «Δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler για ακόμα μία φορά ως «4×4/SUV of the Year». Με τόσες πολλές επιλογές προσωποποίησης συναρπάζει όλους τους οδηγούς με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, αλλά και την προσωπικότητά του».

Πηγή: Jeep

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ