Εκατό δέντρα για τα 100 χρόνια της Bentley

Καθώς η εταιρεία συμπλήρωσε φέτος τα 100 της χρόνια, 100 δέντρα φυτεύτηκαν γύρω από τη μονάδα παραγωγής στο Κρου.


Εκατό δέντρα για τα 100 χρόνια της Bentley | to10.gr

Προς το τέλος του έτους συμπληρώνεται ο ένας αιώνας από την ίδρυση της Bentley, με την εταιρεία να φυτεύει κοντά στο εργοστάσιο στο Κρου, 100 δέντρα προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

Αρχικά φυτεύτηκαν 10 βελανιδιές γύρω από το κτίριο των γραφείων και άλλες 15 κερασιές που κοσμούν την είσοδο. Άλλα 70 δέντρα μεταξύ των οποίων σφενδάμοι, οξιές, καρυδιές, λεμονιές και ελιές βρίσκονται στην τοποθεσία Legends, ενώ 10 δέντρα με φρούτα, είναι πλέον στην περιοχή των επισκεπτών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να διχάσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, για να συγκαλύψουν την καταστροφή που φέρνουν στο ποδόσφαιρο

Ο Πίτερ Μπος, μέλος του Συμβουλίου κατασκευών είπε μεταξύ άλλων. «Το ξύλο βιώσιμης προέλευσης αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της Bentley από τα πρώτα μας χρόνια πριν από 100 – και εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στοιχείο της πολυτέλειας στα αυτοκίνητά μας. Οι καπλαμάδες μας προέρχονται από εμπειρογνώμονες οι οποίοι ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις για να βρουν τους καλύτερους στον κόσμο. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα γύρω από την περιοχή που δεν είναι μόνο αυτόχθονα βρετανικά είδη, αλλά αντανακλώνται στο εσωτερικό των αυτοκινήτων μας».

Πηγή: Bentley

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο