Η Huracan ξεπέρασε σε πωλήσεις την Gallardo

Το ρεκόρ επετεύχθη στον μισό χρόνο συγκριτικά με την Gallardo και το αυτοκίνητο με το οποίο ξεπεράστηκε η επίδοση, παραδόθηκε στην αγορά της Νοτίου Κορέας.


Η Huracan ξεπέρασε σε πωλήσεις την Gallardo | to10.gr

Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, η 14.022η Huracan εξήλθε της γραμμής παραγωγής, καταφέρνοντας να φτάσει την ίδια επίδοση της Gallardo, μόνο που το δεύτερο όχημα χρειάστηκε δέκα χρόνια.

Η οικογένεια της V10 Huracan, διάδοχος της Gallardo, έκανε το ντεμπούτο της το 2014 στο αμάξωμα coupe, ενώ μετά ακολούθησαν η Spyder και οι πισωκίνητες εκδόσεις, η Performante το 2017 και η Performante Spyder το 2018. Το 2019 παρουσιάστηκε η Huracan EVO (coupe και Spyder), εφοδιασμένες με την επόμενη γενιά του V10 κινητήρα και με πολλά στοιχεία χειρισμού και αεροδυναμικής.

LIVE: Παγκόσμια θλίψη για τον μεγάλο Κόμπε Μπράιαντ

Το 14.022ο αυτοκίνητο, είναι μια Huracan EVO σε απόχρωση Grigio Titans και προορίζεται για την αγορά της Νοτίου Κορέας.

Τους έξι πρώτους μήνες του 2019, η Automobili Lamborghini έχει παραδώσει συνολικά 4.553 οχήματα, με την αύξηση να ανέρχεται στο 96%, συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Η Huracan μετράει 1.211 μονάδες, συμπεριλαμβανομένης της Huracan Performante και της Huracan EVO, τη στιγμή που η Aventador V12, μετράει 649 παραδόσεις.

Πηγή: Lamborghini

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο