Digital Cockpit στα Arona και Ibiza

Digital Cockpit στα Arona και Ibiza

Τρία προφίλ εμφάνισης για περισσότερη και ποικίλη πληροφόρηση του οδηγού, που δεν θα χρειαστεί να πάρει σχεδόν καθόλου τα μάτια του από τον δρόμο.

Η Seat φέρνει το Digital Cockpit με την οθόνη των 10,25 ιντσών στα Arona και Ibiza. Επιτρέπει στον οδηγό να μείνει επικεντρωμένος στον δρόμο και να διατηρείται παράλληλα ενημερωμένος και καλά πληροφορημένος.

 

Πατώντας το κουμπί «View» που υπάρχει στο τιμόνι, η οθόνη ελέγχεται πλέον και ο οδηγός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προφίλ εμφάνισης, που είναι τα Classic, Digital και Dynamic.

Η Classic απεικονίζει το στροφόμετρο και το κοντέρ, αλλά ανάμεσα σε αυτά, υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης πληροφοριών πλοήγησης, μουσικής, τηλεφώνου και συστημάτων υποβοήθησης και καταστάσεως του οχήματος.

Στην Digital, παρέχεται δυνατότητα απεικόνισης χαρτών, με τον οδηγό να μπορεί να βρίσκει χώρους στάθμευσης, αλλά και να ακολουθεί κάποιες άλλες διαδρομές. Ο χάρτης «ζουμάρεται» και «ξεζουμάρεται» αν χρειαστεί, με το προφίλ να περιέχει πολλά από όλα όσα προσφέρει η επιλογή Classic.

Στην Dynamic, τα πράγματα είναι πιο διαφορετικά, καθώς ο οδηγός μπορεί επίσης να «βλέπει» πληροφορίες στον δρόμο, στροφή ανά στροφή.

Οι παροχές δεν είναι μόνο οι παραπάνω, αλλά περιλαμβάνονται η κατανάλωση καυσίμου, η απόσταση, τα συνολικά χιλιόμετρα, τη στιγμή που όποιος το θελήσει, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ, ώστε όταν εκκινεί το όχημα, να απεικονίζονται αυτά που έχει αποθηκεύσει.

Δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας έως και τριών προφίλ.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ