Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Opel χειμερινές τεχνολογίες (pics)

Μια σειρά από τεχνολογίες αυξάνουν την προσφερόμενη άνεση και ασφάλεια των οχημάτων της Opel σε κακές καιρικές συνθήκες.

Opel χειμερινές τεχνολογίες (pics) | to10.gr

Ανάλογα με το μοντέλο, η Opel προσφέρει ευφυή συστήματα ελέγχου πρόσφυσης, από το IntelliGrip μέχρι προσαρμοζόμενη τετρακίνηση (adaptive all-wheel drive) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring). Με το IntelliGrip του νέου Opel Grandland X, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από πέντε προγράμματα – ακόμα και πρόγραμμα λάσπης (mud) & χιονιού (snow).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οδήγηση γίνεται πιο ασφαλής κι η νύχτα, μέρα με τους προσαρμοζόμενους προβολείς full-LED ή προβολείς IntelliLux LED® matrix. Επίσης, το ταξίδι ξεκινά με πλήρη ορατότητα χάρη στο καλοριφέρ στάθμευσης και στο θερμαινόμενο παρμπρίζ.

Όσον αφορά το πρώτο, χάρη στον τηλεχειριζόμενο χρονοδιακόπτη ή τον αυτόματο προγραμματισμό σύμφωνα με τους αισθητήρες θερμοκρασίας, η καμπίνα μπορεί να αποκτήσει την ιδανική θερμοκρασία εκ των προτέρων, τα παράθυρα να καθαρίσουν από τον πάγο και ο κινητήρας να προθερμανθεί. Επομένως, το καλοριφέρ στάθμευσης δεν είναι το μόνο στοιχείο που προσφέρεται για την ευεξία των επιβατών. Χάρη στην προθέρμανση του κινητήρα, το λάδι και ο καταλυτικός μετατροπέας φτάνουν ταχύτερα στη θερμοκρασία λειτουργίας, ενώ η φθορά και οι εκπομπές ρύπων στην εκκίνηση μειώνονται.

Εξίσου πρακτικά είναι τα συστήματα ξεπαγώματος, όπως οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες και τα θερμαινόμενα παρμπρίζ. Τα θερμαινόμενα, πολυρυθμιζόμενα και εργονομικά πιστοποιημένα, μπροστινά και πίσω, καθίσματα AGR με τη σφραγίδα έγκρισης των ειδικών της πλάτης του Aktion Gesunder Rücken e.V προσφέροντας θαλπωρή, άνεση και ασφάλεια στην καμπίνα.