Εικονική πραγματικότητα από την BMW

Εικονική πραγματικότητα από την BMW

Η χρήση της εν λόγω τεχνολογίας, έχει μειώσει τις καθυστερήσεις και το χάσιμο χρόνου, καθώς πολλά τμήματα εργάζονται την ίδια στιγμή για τον ίδιο λόγο.

Εξατομικευμένους σταθμούς εργασίας σε ένα εικονικό περιβάλλον έχουν εγκατασταθεί από το BMW Group πριν την εντατικοποίηση της παραγωγής της Σειράς 3. Αυτό περιλαμβάνει πρποσυναρμολόγηση cockpit, όπου αυτό εν συνεχεία συναρμολογείται πριν εγκατασταθεί στο όχημα.

Η παραγωγή του cockpit συνεχίζεται δίχως περιορισμούς, καθώς ο προγραμματισμός γίνεται σε εικονικό περιβάλλον. Η διαδικασία δεν απαιτεί πλέον τόσο πολύ χρόνο και μετά από μια σύντομη ενημέρωση, το project είναι έτοιμο να αρχίσει.

Ο προγραμματισμός βασίζεται σε ψηφιοποιημένα 3D εργοστασιακά δεδομένα. Η αναπαράσταση πραγματικών δομών και η μηχανική καταγραφή επιτόπου δεν είναι απαραίτητα. Πλέον, είτε σχεδιάζονται μελλοντικοί σταθμοί εργασίας είτε ολόκληρες αίθουσες συναρμολόγησης, τα τμήματα του ομίλου μπορούν να συνδυάζουν δεδομένα σε μια εικονική «βιβλιοθήκη», κάδους αποθήκευσης, συστημάτων μεταφοράς ελαφρών φορτίων και περίπου 50 ακόμα λειτουργικούς πόρους ευρείας χρήσης.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ