Σε αναδιάρθρωση προχωρά η Honda

Σε αναδιάρθρωση προχωρά η Honda

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής ανταποκρίνεται στις αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση και προχωρά σε μερικές αλλαγές και η ίδια.

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα αναδιαρθρώσει το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής της. Αυτή η αναδιάρθρωση γίνεται διότι επιταχύνει τη δέσμευσή της στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Οι σημαντικές προκλήσεις της ηλεκτροκίνησης αναγκάζουν τη Honda να αναθεωρήσει τις παγκόσμιες παραγωγικές της δραστηριότητες και να επικεντρώσει τη δραστηριότητά της σε περιοχές όπου αναμένει αύξηση του όγκου παραγωγής.

Ως αποτέλεσμα, η Honda UK Manufacturing Ltd. ενημέρωσε τους υπαλλήλους της για την πρόθεσή της να κλείσει το εργοστάσιο κατασκευής οχημάτων στο Σουίντον του Ηνωμένου Βασιλείου το 2021, στο τέλος του κύκλου ζωής του τρέχοντος μοντέλου. Το εργοστάσιο παράγει «σήμερα» 150.000 αυτοκίνητα ετησίως και απασχολεί περίπου 3.500 άτομα.

Η παγκόσμια αναδιάρθρωση θα περιλαμβάνει επίσης τη μονάδα της Honda στην Τουρκία. Η Honda Turkiye A.S. αυτή τη στιγμή παράγει 38.000 οχήματα ετησίως. Η εταιρεία θα παύσει να παράγει το τρέχον μοντέλο Civic sedan το 2021 και σκοπεύει να συνεχίσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η Honda Turkiye A.S. θα συνεχίσει να διεξάγει εποικοδομητικό διάλογο με τους τουρκικούς φορείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ