Επιστροφή για την Goodyear στο Ηνωμένο Βασίλειο

Επιστροφή για την Goodyear στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η εταιρεία επιλέχτηκε ως συνεργάτης του Βρετανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (BTCC).

Την επιστροφή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό του Ηνωμένου Βασιλείου «γιορτάζει» η Goodyear, καθώς γίνεται ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (BTCC) από το 2020.

Η εταιρεία επέστρεψε το 2019 στις κατηγορίες υπερ-υψηλών αποδόσεων (UUHP) με τα ελαστικά δρόμου Eagle F1 SuperSport, ενώ μετέχει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) της FIA.

Ο διευθυντής Motorsport της Goodyear, Μπεν Κρόλεϊ, εξήγησε: «Η πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς Eagle F1 SuperSport της Goodyear και το επαναλανσάρισμά της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δείχνει πως το brand εφαρμόζει ένα ευρύτερο φάσμα πρωτοβουλιών στον κλάδο των υπερ-υψηλών αποδόσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το BTCC είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου στον κόσμο και θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για την Goodyear να “ακουμπήσει” τις καρδιές και τα μυαλά των φανατικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το πρωτάθλημα από το 2020».

Ο Άλαν Γκόου, Διευθύνων Σύμβουλος του BTCC, σημείωσε. «Η Goodyear έχει μια περήφανη και αποδεδειγμένη αξία στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που διαρκεί πολλές δεκαετίες και περιλαμβάνει πολλά πρωταθλήματα. Παρέχει γνώση, που πηγάζει από ένα παγκόσμιο πρόγραμμα αγωνιστικής εμπειρίας, καθιστώντας την εταιρεία έναν ισχυρό συνεργάτη του πρωταθλήματος στο δρόμο για την ανάπτυξη. Παρέχεται επίσης στην Goodyear η ιδανική ευκαιρία για περαιτέρω αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της, μέσω της συμμετοχής της στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το brand στο πρωτάθλημα από το 2020».

Πηγή: Goodyear

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ