Ξεκινά η κατασκευή της γραμμής παραγωγής των Compass και Compass PHEV στο Μέλφι

Η εμπορική επιτυχία του μοντέλου στην Ευρώπη, επέτρεψε τη μεταφορά της παραγωγής από την Αμερική, στην Ιταλία.


Ξεκινά η κατασκευή της γραμμής παραγωγής των Compass και Compass PHEV στο Μέλφι | to10.gr

Λόγω της εμπορικής του επιτυχίας στην Ευρώπη, η γραμμή παραγωγής του Jeep Compass μεταφέρεται από την Αμερική στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη μονάδα του Μέλφι, εκεί όπου από το 1994 έχουν κατασκευαστεί πάνω από 7,4 εκατομμύρια οχήματα. Την παραγωγή του Compass στη μονάδα, θα ακολουθήσουν και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις (PHEV) των Renegade και Compass.

Οι προηγμένες δομές του Μέλφι αποτέλεσαν βασική αιτία για την επιλογή του ως ιδανικό σημείο για την παραγωγή του Renegade, του οποίου η παραγωγή στη Νότια Ιταλία, θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις στα πλέι οφ; Απόδειξέ το…

Στο μέλλον, το λανσάρισμα της plug-in υβριδικής έκδοσης του μοντέλου θα αλλάξει σελίδα στην κατηγορία των συμπαγών SUV και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη έκδοση του Renegade, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της φίρμας στην Ευρώπη.

Με αυτό το πλάνο, η FCA στοχεύει στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων που θα ενσωματωθούν στη νέα σελίδα της αυτοκίνησης, ενώ παράλληλα οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα σύγχρονο όχημα, δίχως να ανησυχούν για φόρτιση, συντήρηση, ασφάλιση κ.ά.

Πηγή: FCA

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Δε θα πιστέψετε σε ποια διάσημη παρουσιάστρια στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο