Άπειρες διευκολύνσεις με την εφαρμογή FordPass

Άπειρες διευκολύνσεις με την εφαρμογή FordPass

Η Ford δίνει τέλος στην ανησυχία πολλών ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων, σχετικά με το πού και πώς θα τα φορτίζουν.

Με την εφαρμογή FordPass, η εταιρεία δίνει τέλος στην ανησυχία πολλών ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων σχετικά με το πού και πώς θα τα φορτίζουν. Με τα νέα μοντέλα εξοπλισμένα με αυτή, οι πελάτες θα μπορούν να καθοδηγούνται, να πληρώνουν και να παρακολουθούν τη διαδικασία φόρτισης σε πάνω από 125.000 τοποθεσίες σε 21 χώρες.

Επιπλέον, ο επιτοίχιος φορτιστής (Connected Wallbox) της Ford θα προσφέρει απλούστερη, ταχύτερη και οικονομικότερη διαδικασία φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας στο σπίτι. Για παράδειγμα, το νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Ford που αναμένεται το 2020, έχει στόχο να εξασφαλίζει αυτονομία με μία φόρτιση άνω των 600 χιλιομέτρων.

Κάθε plug-in ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ford, θα έχει στον βασικό εξοπλισμό του ένα καλώδιο Ford Home Charge Cable, που υποστηρίζει τη φόρτιση ανεξάρτητα από την ισχύ της οικιακής παροχής ρεύματος. Μέσω λοιπόν της οικιακής πρίζας ή του Ford Connected Wallbox, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν πλήρως το όχημά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε ένα δίκτυο σταθμών φόρτισης και επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν από απόσταση την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου τους. Ακόμα ένα στοιχείο, είναι το FordPass Power My Trip. Πρόκειται για έναν προγραμματιστή ταξιδιού, που λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, ενώ μπορεί παράλληλα να αναγνωρίζει σημεία ενδιαφέροντος, όπως είναι εστιατόρια ή εμπορικά κέντρα.

Η εφαρμογή επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να προωθούν ασύρματα τις προγραμματισμένες διαδρομές από τα smartphones απευθείας στα οχήματά τους και ως εκ τούτου, απλά θα μπορούν να κάθονται πίσω από το τιμόνι και να ενεργοποιούν την επιλεγμένη διαδρομή.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ