Επόμενη γενιά Digital Key από την BMW

Νέες τεχνολογίες και πρότυπα από τον κατασκευαστή για ευκολότερη πρόσβαση στο αυτοκίνητο.


Επόμενη γενιά Digital Key από την BMW | to10.gr

Η είσοδος των πελατών στα οχήματά τους χωρίς κλειδί, αποτέλεσε έναν βασικό τομέα καινοτομίας στην ΒΜW. Αυτή τη στιγμή, μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το όχημά τους, να εκκινούν τον κινητήρα και να μοιράζονται την πρόσβαση σε αυτό χάρη στο Digital Key.

Μανώλης Γλέζος, η φλόγα που δεν τρέμει

Το Digital Key επιτρέπει τον έλεγχο διάφορων λειτουργιών και για αυτόν τον λόγο το BMW Group ηγείται της ανάπτυξης παγκοσμίων προτύπων για ψηφιακή πρόσβαση στο αυτοκίνητο, στο πλαίσιο του Car Connectivity Consortium (CCC).

Η δεύτερη γενιά ενός οικοσυστήματος ψηφιακού κλειδιού βασισμένου στην τεχνολογία NFC έχει ανακοινωθεί για τα τέλη του 2019. Πρόκειται για ένα τσιπ προστασίας, ανεξάρτητο από το σύστημα του smartphone, κάτι που σημαίνει πως λειτουργεί ακόμα και όταν το τελευταίο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί λόγω αφόρτιστης μπαταρίας.

Στο μέλλον, το Digital Key θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 3.0 και θα προσφέρει μέγιστη αντικλεπτική προστασία, επιτρέποντας τον εντοπισμό της συσκευής και του οχήματος με ακρίβεια. Ως εκ τούτου, ο χρήστης δεν θα είναι αναγκασμένος να κρατά το τηλέφωνο στραμμένο προς τη λαβή της θύρας, αλλά θα μπορεί απλά να το έχει στην τσέπη του.

Πηγή: BMW Group

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ