Jeep Camp: Jeeping στην Αράχωβα

Jeep Camp: Jeeping στην Αράχωβα

Για άλλη μια χρονιά, η Jeep επιστρέφει στον Παρνασσό και το, ήδη κατάλευκο από τα χιόνια, Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, προσφέροντας δυνατές οδηγικές εμπειρίες στο κοινό. Ακόμη πιο εντυπωσιακή θα είναι φέτος η εμπειρία του Jeep Camp, καθώς μαζί με το best seller Jeep Renegade, θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο Premium SUV Jeep […]

Για άλλη μια χρονιά, η Jeep επιστρέφει στον Παρνασσό και το, ήδη κατάλευκο από τα χιόνια, Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, προσφέροντας δυνατές οδηγικές εμπειρίες στο κοινό.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή θα είναι φέτος η εμπειρία του Jeep Camp, καθώς μαζί με το best seller Jeep Renegade, θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο Premium SUV Jeep Compass. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, χωρίς να χρειάζονται πέδιλα του σκι ούτε snowboard, παρά μόνο τα χέρια τους σταθερά στο τιμόνι των δύο αυτοκινήτων.

Jeep Camp – The Hut, στο Λιβάδι

Σημείο συνάντησης είναι το «σπίτι» της Jeep – The Hut – στο Λιβάδι, εκεί όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά βίντεο με τα Jeep και να ενημερωθούν για τα μοντέλα, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους. Αφού γίνει η ενημέρωση από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep, θα μεταφέρονται στο Jeep Camp, εκεί όπου θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία off-road οδήγησης στο τιμόνι του Renegade, αλλά και του ολοκαίνουργιου Compass, που βρίσκεται για πρώτο χειμώνα στην Ελλάδα.

Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού, πληροφορίες τηλ. 6936532754, GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ