Από τα μέσα του 2020 το Android Auto στην BMW

Από τα μέσα του 2020 το Android Auto στην BMW

Η ψηφιακή λύση έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες της BMW και θα επιτρέπει τη διασύνδεση των Android smartphones ασύρματα στο αυτοκίνητο.

Το Android Auto έρχεται να προστεθεί στις υπηρεσίες της BMW από τα μέσα του 2020. Ενσωματώνεται απευθείας στο πλήρως ψηφιακό cockpit της BMW, που σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όχι μόνο στην κεντρική οθόνη ελέγχου (Control Display), αλλά και στην οθόνη Info Display του πίνακα οργάνων, καθώς και στο Head-Up Display.

«Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν τονίσει πόσο σημαντικό είναι για αυτούς το Android Auto σε μία BMW, για να μπορούν να χρησιμοποιούν ένα smartphone με λειτουργικό Android χωρίς να διασπάται η προσοχή τους από το δρόμο, πέρα από τις λειτουργίες και υπηρεσίες της BMW», δήλωσε ο Πίτερ Χένριχ, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τμήματος Product Management της BMW. «Θα προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία στους πελάτες μας από τον Ιούλιο του 2020», κατέληξε.

Μια ζωντανή επίδειξη του Android Auto σε όχημα BMW θα γίνει για πρώτη φορά στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων 2020 και θα διατίθεται σε 20 χώρες από τον Ιούλιο του 2020 για όλα τα μοντέλα με BMW Operating System 7.0.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ