Πρεμιέρα της νέας Panigale V4

Πρεμιέρα της νέας Panigale V4

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός των άλλων, πολλοί φίλοι της ιταλικής φίρμας, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μοτοσικλέτα παραγωγής, που έχει το DNA εκείνης που πρωταγωνιστεί στο MotoGP. Μην ξεχνάμε, πως με μια παρόμοια, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο αναδείχτηκε νικητής στο πρώτο γκραν πρι της νέας χρονιάς, που έγινε στο Κατάρ. Κατά […]

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός των άλλων, πολλοί φίλοι της ιταλικής φίρμας, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μοτοσικλέτα παραγωγής, που έχει το DNA εκείνης που πρωταγωνιστεί στο MotoGP. Μην ξεχνάμε, πως με μια παρόμοια, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο αναδείχτηκε νικητής στο πρώτο γκραν πρι της νέας χρονιάς, που έγινε στο Κατάρ.

Κατά την παρουσίαση της Panigale V4, ο κ. Γιάννης Μυτιληνάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Ducati, στάθηκε στα χαρακτηριστικά της, καθώς μπορεί να είναι κατά κάποιον τρόπο αντίστοιχη εκείνης που μετέχει στο MotoGP, αλλά μπορεί να είναι φιλική για κάθε αναβάτη.

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της ιταλικής μάρκας, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στο test ride που είχε προγραμματιστεί, τις νέες Multistrada 1260 και Monster 821, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με τον Κώστα Φραγκολιά.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ