Moto show Θεσσαλονίκη 2018

Moto show Θεσσαλονίκη 2018

Για ακόμα μία φορά με το Moto Show η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίκεντρο της μοτοσυκλέτας για τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται το Moto Show Thessaloniki που θα γίνει από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό event με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς προσέλευσης, καθώς […]

Για ακόμα μία φορά με το Moto Show η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίκεντρο της μοτοσυκλέτας για τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται το Moto Show Thessaloniki που θα γίνει από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό event με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς προσέλευσης, καθώς τους 4.500 επισκέπτες το 2014, τους διαδέχτηκαν οι 16 χιλιάδες το 2017. Μάλιστα, την αγάπη τους προς τον θεσμό δεν τον έδειξαν περιοχές μόνο από την Ελλάδα, όπως είναι οι Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία και Θράκη, αλλά και γειτονικές χώρες, δείγμα του ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγαλύτερο το 2018.

Στόχος των διοργανωτών, είναι να ξεπεραστούν οι 20 χιλιάδες επισκέπτες την ερχόμενη άνοιξη και όλοι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου το Motoshow να καλύψει τις ανάγκες του μοτοσικλετιστή. Το 2017, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών προήλθε από τις γειτονικές χώρες, απόδειξη της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει, αλλά και της δυναμικής για μια ετήσια Έκθεση μοτοσυκλέτας στον χώρο των Βαλκανίων. Αυτός είναι και ο στόχος της διοργανώτριας, Demand Events. Να γίνει δηλαδή το Motoshow Thessaloniki, το μεγάλο ραντεβού των φίλων των δύο τροχών στα Βαλκάνια.

Τα μοναδικά show, τα νέα μοντέλα του νέου έτους, οι custom κατασκευές και οι διάφοροι διαγωνισμοί, είναι σίγουρο πως θα κάνουν τους επισκέπτες στο Motoshow Thessaloniki 2018, να ζήσουν και να παρακολουθήσουν πολλά περισσότερα από αυτά που περίμεναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ