Piaggio: Liberty με όφελος

Piaggio: Liberty με όφελος

Από τα δημοφιλέστερα σκούτερ είναι στην κατηγορία του το Piaggio Liberty. Μεγάλοι τροχοί, άνετο, με στιλ και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι αξίες που το χαρακτηρίζουν έχουν εκτιμηθεί από το ευρύ κοινό, αφού είναι κομψό, λιτό, ευέλικτο, με χαμηλό βάρος, πρακτικό και με επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση. Ο σχεδιασμός του δίνει μεγάλη έμφαση […]

Από τα δημοφιλέστερα σκούτερ είναι στην κατηγορία του το Piaggio Liberty. Μεγάλοι τροχοί, άνετο, με στιλ και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι αξίες που το χαρακτηρίζουν έχουν εκτιμηθεί από το ευρύ κοινό, αφού είναι κομψό, λιτό, ευέλικτο, με χαμηλό βάρος, πρακτικό και με επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση.

Ο σχεδιασμός του δίνει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, που συνδυάζεται με την προσωπικότητα του Liberty και το χαρακτηριστικό στιλ Piaggio, με σύγχρονα και ανανεωμένα χαρακτηριστικά. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά στάνταρ ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος ABS (στις εκδόσεις των 125 και 150 κ.εκ.) και τη νέα γενιά κινητήρων.

Τώρα το Piaggio Liberty διατίθεται στις εκδόσεις 50 και 125 κ.εκ. με έκπτωση έως και 270 ευρώ. Η προσφορά αυτή διαμορφώνει τις αρχικές τιμές ως εξής:
Liberty 50 / S, 1.890€ από 2.150€
Liberty 125 / S, 2.090€ από 2.360€

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ