Moto Guzzi Experience 2019

Moto Guzzi Experience 2019

Εννέα μήνες θα διαρκέσει το νέο πρόγραμμα και ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2019, θα προσφέρει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις στους φίλους της φίρμας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι προηγούμενες εκδόσεις του Moto Guzzi Experience, η νέα που αρχίζει τον Μάρτιο του 2019, θα διαρκέσει εννέα μήνες, με τους μοτοσικλετιστές να γνωρίζουν νέες περιοχές και εκτός Ιταλίας, καθώς έχουν προηγηθεί οι Σαρδηνία, Τρεντίνο και Τοσκάνη μεταξύ άλλων.

Ακόμα μια αλλαγή, είναι η διαφορετική τυπολογία και διάρκεια των περιοδειών. Θα υπάρχουν μικρά ταξίδια τεσσάρων ημερών ή εξορμήσεις σε πιο περιπετειώδεις περιοχές, που μπορεί να διαρκέσουν έως 10 ημέρες.

Το πακέτο περιλαμβάνει γεύματα στον δρόμο και δείπνα σε διάφορες τοποθεσίες, οδήγηση μοτοσικλετών και κάθε είδους βοήθεια σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σε κάθε τμήμα του Moto Guzzi Experience, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν ένα μεγάλο εύρος μοτοσικλετών της εταιρείας, όπως είναι η V7 III με τις καλύτερες πωλήσεις, η ανανεωμένη V9, η «ανυπότακτη» Audace, η πολυτελής Eldorado, η ναυαρχίδα California Touring, η ισχυρή MGX-21, αλλά και η πολυαναμενόμενη V85 TT.

Στην Έκθεση ΕΙCMΑ 2018 (08-11 Νοεμβρίου), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους, ενώ πληροφορίες παρέχονται και στις διευθύνσεις www.motoguzzi.com, theclan.motoguzzi.com.

Πηγή: Moto Guzzi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ