Τέταρτη και πέμπτη θέση για την Ducati στη Χερέθ

Τέταρτη και πέμπτη θέση για την Ducati στη Χερέθ

Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι τερμάτισαν στην τέταρτη και την πέμπτη θέση στον αγώνα που έγινε στη Χερέθ της Ισπανίας.

Στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, που αποτέλεσε τον τέταρτο αγώνα της σεζόν. Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι τερμάτισαν στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα, έχοντας ξεκινήσει από την πέμπτη και έκτη.

Στους πρώτους 15 γύρους του αγώνα, αμφότεροι οι αναβάτες προσπάθησαν να προστατέψουν τα ελαστικά τους, κάτι που σημαίνει πως ανέβασαν ρυθμό προς τα τελευταία σκέλη της κούρσας. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε, ο Ντοβιτσιόζο πίεσε τον Βινιάλες, έχοντας στόχο το βάθρο, σημείωσε κιόλας τον καλύτερο χρόνο, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε και έχασε την τρίτη θέση, μόλις για τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Πλέον, ο Ντοβιτσιόζο βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 67 πόντους (70 έχει ο Μάρκεθ), η Ducati στους κατασκευαστές είναι δεύτερη με 70, ενώ στις ομάδες, η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη με 108.

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στο Λε Μαν της Γαλλίας, το διάστημα 17-19 Μαΐου.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ