Στο βάθρο με Ντοβιτσιόζο, Πετρούτσι η Ducati

Στο βάθρο με Ντοβιτσιόζο, Πετρούτσι η Ducati

Οι δύο αναβάτες της ιταλικής εταιρείας εξασφάλισαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στον αγώνα που έγινε στη Γαλλία.

Στο Λε Μαν δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, με τους αναβάτες της Ducati, Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Ντανίλο Πετρούτσι, να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο αγώνας αποτέλεσε τον πέμπτο φετινό και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στην εκκίνηση, εκεί όπου ο poleman Μακ Μάρκεθ ξέφυγε από την αρχή, με τους αναβάτες της Ducati να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συμφόρηση που δημιουργήθηκε.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο Μάρκεθ είχε ανοίξει τη διαφορά του, με τους Ντοβιτσιόζο και Πετρούτσι να αλλάζουν αρκετές φορές θέση, αλλά τον πρώτο να κερδίζει τελικά την ενδοοικογενειακή μονομαχία και να τερματίζει δεύτερος.

Μετά τον αγώνα Λε Μαν, ο Ντοβιτσιόζο είναι δεύτερος στη βαθμολογία με 87 βαθμούς, έναντι 95 του Μάρκεθ, ενώ η Ducati είναι δεύτερη στους κατασκευαστές με 90. Όσον αφορά στη Mission Winnow Ducati, είναι πρώτη στις ομάδες με 144 πόντους.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP διεξάγεται στο Μουτζέλο της Ιταλίας, το διάστημα 31 Μαΐου-2 Ιουνίου.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ