Νέα Yamaha Tenere 700

Νέα Yamaha Tenere 700

Η νέα μοτοσικλέτα συνοδεύεται από πακέτα εξοπλισμού, τα οποία βοηθούν τον χρήστη να την εξατομικεύσει σε πολλούς τομείς.

Τη νέα Tenere 700 παρουσιάζει η Yamaha, που εφοδιάζεται με τον CP2 κινητήρα 689cc και με έναν ανθεκτικό και άνετο σκελετό. Η νέα μοτοσικλέτα συνοδεύεται και από πακέτα εξοπλισμού, που θα κάνουν την πορεία του αναβάτη ενδιαφέρουσα και άνετη παράλληλα, σε όποιο τερέν και αν κινείται.

Explorer Pack

Απευθύνεται σε αυτούς που πραγματοποιούν ταξίδια και επιθυμούν διαδρομές off road παράλληλα. Το πακέτο διαθέτει αφαιρούμενες βαλίτσες αποσκευών από αλουμίνιο, χωρητικότητας 72 λίτρων, με το κύριο stand να επιτρέπει τη σταθερότερη στάθμευση. Επίσης, το πακέτο προσφέρει παχύτερο κατά 33% προστατευτικό μοτέρ, παρέχοντας ασφάλεια σε μεγαλύτερη έκταση, ενώ τα σωληνοειδή προστατευτικά εξαρτημάτων, βοηθούν ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ζημιές από πτώσεις. Επίσης, η χωρητικόητα φόρτωσης αυξάνεται με την πίσω σχάρα.

Rally Pack

Αυτό το πακέτο εξοπλίζει τη μοτοσικλέτα με διάφορα εξαρτήματα τα οποία βοηθούν τον αναβάτη να την πιέσει εκτός δρόμου. Η σέλα είναι πιο ψηλά και πιο επίπεδη, επιτρέποντας στον χειριστή να σηκώνεται κατά τη διάρκεια της έντονης εκτός δρόμου διαδρομής. Παράλληλα, προσφέρει ένα πιο σπορ look στη νέα Tenere 700. Το ελαφρύ τελικό της Akrapovic παράγει πλούσιο ήχο από εκεί και πέρα, υπογραμμίζοντας τη σπορ φύση της μοτοσικλέτας. Τα προστατευτικά αλυσίδας και κιβωτίου εξασφαλίζουν τη μετάδοση κίνησης ακόμα και στα πιο σκληρά τερέν, ενώ προστατευτικό εντοπίζεται επίσης και στο ψυγείο, κρατώντας μακριά τα χαλίκια και άλλα αντικείμενα. Επίσης, υπάρχει πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας, σώματα LED και προστατευτικό δεξαμενής καυσίμου.

Επιπροσθέτως των δύο παραπάνω πακέτων εξοπλισμού, οι ιδιοκτήτες των Tenere 700, μπορούν να εξατομικεύσουν τις μοτοσικλέτες τους, επιλέγοντας αξεσουάρ από την Genuine Accessories της Yamaha.

Τα πακέτα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της Tenere 700.

Πηγή: Yamaha

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ