Με Dunlop η BMW

Ο Γερμανός κατασκευαστής επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Endurance, επιλέγοντας την Dunlop ως προμηθευτή ελαστικών.


Με Dunlop η BMW | to10.gr

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Endurance επιστρέφει η BMW. Η επιστροφή αφορά εργοστασιακή συμμετοχή και το μοντέλο είναι μια S1000 RR που εφοδιάζεται με ελαστικά Dunlop.

Στο παρελθόν, η BMW είχε στηρίξει ιδιώτες αναβάτες και με την επιστροφή της στο παραπάνω πρωτάθλημα, επέλεξε την Dunlop, η οποία είναι η πιο πετυχημένη εταιρεία στον θεσμό, έχοντας υποστηρίξει ομάδες όπως οι Suzuki Endurance Racing Team και GMT94 Yamaha, που μπόρεσαν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, τη σεζόν 2018-19, η νικήτρια ομάδα του Superstock Endurance World Cup, η Moto AIN, επέλεξε και αυτή ελαστικά Dunlop.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία ελαστικών έχει αποκομίσει μεγάλη εμπειρία με την ΒΜW. Πέρυσι, ο Πίτερ Χίκμαν επέλεξε την Dunlop σε μια περίοδο πολλών ρεκόρ, αλλά και νικών στο Μακάο και στον αγώνα Isle of Man TT Senior. Στον τελευταίο, σημειώθηκε ρεκόρ γύρου 218 χ.α.ω. μέσης ωριαίας ταχύτητας.

Η επίδοση, που σημειωτέον είναι ακατάρριπτη, σημειώθηκε με μια BMW S1000 RR παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στο EWC.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο