Moto Guzzi Open House 2019

Moto Guzzi Open House 2019

Περίπου 30.000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις τις φίρμας για να παρευρεθούν και φέτος στην εκδήλωση.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Moto Guzzi Open House 2019. Περίπου 30.000 επισκέπτες και φίλοι της φίρμας από όλη την Ευρώπη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για τις μοτοσικλέτες. Η εκδήλωση διήρκηκε από τις 6 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το «παρών» έδωσε και το club Road to Mandello.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν η Moto Guzzi V85 TT, ενώ ξεχώρισε και η V7 III, της οποίας το πρωτάθλημα Moto Guzzi Fast Endurance άρχισε φέτος. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και αρκετές συμμετέχουσες μοτοσικλέτες, οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα όλων και που στις 18 Οκτωβρίου στο Μισάνο, ολοκληρώνουν τον θεσμό.

Πέραν του Moto Guzzi Village, σε συνεργασία με το Virgin Radio, όπου εκεί οι επισκέπτες μπορούσαν να ακούσουν μουσική, έγιναν διάφορα test-drives.

Τέλος, οι επισκέπτες είδαν από κοντά το Μουσείο της φίρμας, στο οποίο εκτίθενται 150 ιστορικά μοντέλα, ανάμεσά τους και η 8κύλινδρη 500, ενώ επισκέφτηκαν την αεροδυναμική σήραγγα και τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Πηγή: Moto Guzzi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ