Βάθρα για την Ducati στην Αραγονία

Ο εργοστασιακός οδηγός, Αντρέα Ντοβιτσιόζο τερμάτισε στη δεύτερη θέση και ο Τζακ Μίλερ της Ducati Pramac, στην τρίτη.


Βάθρα για την Ducati στην Αραγονία | to10.gr

Στην πίστα της Αραγονίας δόθηκε η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, με την Ducati να είναι γενικότερα ικανοποιημένη, καθώς, μπόρεσε να εξασφαλίσει δύο θέσεις στο βάθρο. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, ξεκίνησε τις προσπάθειές του, κάνοντας ένα λάθος στα προκριματικά και ως εκ τούτου εκκίνησε από την τέταρτη σειρά του γκριντ και τη 10η θέση.

Πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις στα πλέι οφ; Απόδειξέ το…

Μέχρι τα μέσα του αγώνα, όμως, είχε αναρριχηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα. Σύντομα, βρέθηκε τρίτος και μετά την προσπέρασή του στον 21ο γύρο, τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Μίλερ. Ο Ντανίλο Πετρούτσι από τη μεριά του, ξεκίνησε από την πέμπτη σειρά, αλλά η επιλογή της σκληρής γόμας του πίσω ελαστικού, του στοίχισε. Προς το τέλος του αγώνα υποχώρησε και τερμάτισε 12ος.

Μετά τον 14ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 202 πόντους, έναντι 300 του νικητή Μαρκ Μάρκεθ, ενώ ο Πετρούτσι υποχώρησε πάλι στην τέταρτη θέση με 155, με τον Άλεξ Ρινς να έχει 156. Η Ducati παραμένει στη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές, ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Το MotoGP μεταφέρεται πλέον στη ζώνη Ασίας-Ειρηνικού, εκεί όπου διεξάγονται τέσσερις αγώνες, με πρώτο αυτόν της Ταϊλάνδης, που έγινε στις 4-6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Ducati

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Δε θα πιστέψετε σε ποια διάσημη παρουσιάστρια στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο