Η Dunlop λανσάρει το Geomax MX53

Η Dunlop παρουσίασε το Geomax MX53, αντικαθιστώντας έτσι το motocross ελαστικό της για σκληρό έδαφος, το MX52.


Η Dunlop λανσάρει το Geomax MX53 | to10.gr

Το ελαστικό motocross για σκληρό έδαφος, το MX53, που αντικαθιστά το MX52, παρουσίασε η Dunlop. Η τεχνολογία περιβλήματος των ελαστικών Advanced Apex Design προσφέρει μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, ομοιόμορφη ακαμψία στο πλευρικό τοίχωμα και ομαλότερη ανάβαση. Όλα αυτά, δίχως επιπλέον βάρος.

Το ΜΧ53, σε σχέση με το ΜΧ52 εμφάνισε μεγαλύτερα οφέλη και σε ενδιάμεσες επιφάνειες, όχι μόνο σκληρές. Στο εμπρός ελαστικό, ένα σχέδιο σε σχήμα πετάλου παρέχει καλύτερο φρενάρισμα, καθώς τα τακούνια μοιάζουν με γαμψά νύχια και εισχωρούν σε πιο σκληρό έδαφος. Τα τακούνια είναι 1mm ψηλότερα από τα προηγούμενα. Για να μην επηρεάζεται η σταθερότητα, η Dunlop έχει προσθέσει σταθεροποιητικές μπάρες μεταξύ των τακουνιών, για να παρέχει σταθερή απόδοση και να βελτιώνει την ανθεκτικότητα.

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Το πίσω ελαστικό έχει κλιμακωτά ζευγαρωτά τακούνια. Παρέχεται έτσι καλύτερη πρόσφυση και επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε μαλακότερο έδαφος, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση στις πιο συμπαγείς και σκληρές επιφάνειες.

Από εκεί και πέρα, η τεχνολογία τακουνιών προοδευτικής δράσης της Dunlop, επιτρέπει σε κάθε τακούνι να κάμπτεται. Σχετικά με το διαφορετικό μίγμα συγκριτικά με το ΜΧ52, περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό σωματιδίων μοριακού πολυμερούς, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη δύναμη, που συνεπάγεται και μεγαλύτερη αντοχή.

Το Dunlop Geomax MX53 διατίθεται σε έξι διαστάσεις μπροστινού ελαστικού και 11 οπίσθιου.

Πηγή: Dunlop

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτή είναι η πανέμορφη φίλαθλος της Γιουβέντους που παραμιλάει η Ιταλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο