Η παρουσίαση των νέων μοτοσικλετών της Ducati

Η παρουσίαση των νέων μοτοσικλετών της Ducati

Οι μοτοσικλέτες αποκαλύφτηκαν στην EICMA 2019 (07-10 Νοεμβρίου) και πρόκειται για μια πλήρη, ανανεωμένη γκάμα.

Τρία νέα μοντέλα, πέντε νέες εκδόσεις και τρεις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες παρουσίασε η Ducati, η οποία τις αποκάλυψε στην EICMA 2019.

Ακολουθώντας την επιτυχία της Ducati MIG-RR, η εταιρεία παρουσίασε τη MIG-RR Limited Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε 50 αντίτυπα. Διαθέτει ανάρτηση Ohlins, ηλεκτρονικό κιβώτιο και έχει σχεδιαστεί από τον Aldo Drudi’s D-Perf. Ακολούθως, υπάρχει η Ducati MIG-S για όλα τα τερέν και τέλος η E-Scrambler για όσους επιθυμούν μια πιο ελεύθερου στιλ μοτοσικλέτα.

Από εκεί και πέρα, παρουσιάστηκε η Scrambler Icon Dark, η νέα Multistrada 1260 S Grand Tour, ειδική έκδοση της 1260 S και οι Diavel 1260 S “Ducati Red”, Diavel 1260 “Dark Stealth”.

Αναφορικά με την Panigale V2 έχει νέο look, νέα ηλεκτρονικά, άνετη σέλα και ρύθμισμα της ανάρτησης. Ο κινητήρας είναι 995 cm³ Superquadro, με ισχύ 155 ίππων στις 10.750 σ.α.λ., με μέγιστη ροπή 104Nm στις 9.000 σ.α.λ. Ο σκελετός είναι monocoque και τα εκτεταμένα φέρινγκ αγκαλιάζουν το μοτέρ. Η εξάτμιση είναι compact και το στιλ ενισχύεται από την κλασική κόκκινη απόχρωση της φίρμας με μαύρους τροχούς.

Σχετικά με την Panigale V4, είναι πιο φιλική προς τον αναβάτη. Συγκεντρώθηκαν πληροφορίες και δεδομένα από πολλά πρωταθλήματα και ως εκ τούτου, βελτιώθηκε η αεροδυναμική, ο ηλεκτρονικός έλεγχος και το σύστημα Ride by Wire. Η μοτοσικλέτα έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από τη V4 R, ευνοώντας την αεροδυναμική, η ακαμψία του εμπρός μέρους είναι καλύτερη, ενώ το Ducati Traction Control (DTC) EVO 2 ευνοεί τον έλεγχο κατά την έξοδο των στροφών. Το Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2 επιτρέπει καλύτερες και ταχύτερες αλλαγές σχέσεων, τη στιγμή που ο κινητήρας είναι 1.103 cm3, με ισχύ 214 ίππων στις 13.000 σ.α.λ. και ροπή 12,6 Kgm στις 10.000.

Εν συνεχεία, η Streetfighter V4, είναι μια Panigale V4 απογυμνωμένη από φέρινγκ με μεγάλο και ψηλό τιμόνι. Ζυγίζει 178 κιλά και εφοδιάζεται με τον 1.103 cc Desmosedici Stradale κινητήρα, με ισχύ 208 ίππων, έχοντας αναλογία ισχύος/βάρους 1,17. Η ισχύς μπορεί να αυξηθεί από την εξάτμιση της Akrapovic, στα 220 άλογα, μειώνοντας παράλληλα το βάρος κατά έξι κιλά. Η κάθετη δύναμη, χάρη στα εξαρτήματα δημιουργούν πίεση 28 κιλών στα 270 χ.α.ω., βοηθώντας παράλληλα στο φρενάρισμα, κρατώντας το εμπρός μέρος σταθερό.

Τα μοντέλα του 2020 της Ducati

 Νέα μοντέλα

Streetfighter V4 / S

Panigale V2

Panigale V4 / S

Νέες εκδόσεις

Multistrada 1260 S Grand Tour

Diavel 1260 S “Ducati Red”

Diavel 1260 “Dark Stealth”

Scrambler Icon Dark

Monster 1200 “Black on Black”

Ebikes

Ducati MIG-RR Limited Edition

Ducati MIG-S

E-Scrambler

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ