Μοτοσικλέτα από την Aston Martin

Μοτοσικλέτα από την Aston Martin

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Brough Superior, με την οποία θα προχωρήσει στην κατασκευή μιας περιορισμένης έκδοσης μοτοσικλέτας.

Για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα θα εμφανιστεί το έμβλημα της Aston Martin μετά τα όσα έγιναν γνωστά στην EICMA. Η βρετανική εταιρεία θα συνεργαστεί με την ειδική του χώρου των δύο τροχών Brough Superior και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό, όπως ισχυρίζονται οι δύο πλευρές.

Η μοτοσικλέτα αποτελεί όραμα του εκτελεστικού διευθυντή της Aston Martin, Μάρεκ Ράιχμαν και του CEO της Brough Superior, Τιερί Ενριέτ, που αμφότεροι είναι θαυμαστές των δίτροχων.

Ο Ράιχμαν είπε. «Αυτό είναι ένα συναρπαστικό και πολύ δημοφιλές πρότζεκτ για εμένα και την ομάδα μου. Η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Brough Superior μας έδωσε την ευκαιρία να αποκαλύψουμε τις δικές μας μοναδικές απόψεις για το πώς η ομορφιά και η τεχνολογία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα πολύ συναρπαστικό κομμάτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τελικό αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να δούμε την υποδοχή που θα έχει η μοτοσικλέτα όταν αποκαλυφθεί το επόμενο έτος».

Ο Ενριέτ από τη μεριά του συμπλήρωσε. «Οι Aston Martin και Brough Superior είναι δύο κατασκευαστές πολυτελών οχημάτων, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για αποκλειστικό σχεδιασμό και απόδοση και ως εκ τούτου, η ιδέα ανάπτυξης μιας μοτοσικλέτας, προϊόν συνεργασίας, ήρθε φυσιολογικά».

Πηγή: Aston Martin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ