Trailmax Meridian από την Dunlop

Trailmax Meridian από την Dunlop

Τοποθετείται «πάνω» από το TrailSmart MAX και αναπτύχθηκε με βάση τις πολύ συγκεκριμένες και περίπλοκες απαιτήσεις των πλέον τεχνικά εξελιγμένων μοτοσικλετών.

Το Trailmax Meridian λανσάρει η Dunlop και απευθύνεται σε μοτοσικλέτες με on & off-road χαρακτηριστικά, όπως οι BMW GS, Honda Africa Twin, Suzuki V-Strom και Triumph Tiger, οι απαιτήσεις των οποίων αλλάζουν.

Μετά από έρευνες και δοκιμές που έγιναν, το Trailmax Meridian στον οπίσθιο τροχό, παρουσίασε ένα κέρδος απόστασης της τάξης του 6% σε διαδρομές σε ευθεία, ποσοστό που αυξάνεται, ξεπερνώντας το 15% σε διαδρομές με οξείες γωνίες 40 μοιρών. Αναφορικά με τον εμπρόσθιο, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος σχετικά με την αντικατάσταση στον προβλεπόμενο χρόνο, κάτι που μεταφράζεται σε μία επίσκεψη στην αντιπροσωπεία αντί για δύο.

Κράτημα που διαρκεί

Το έντονο σχέδιο στο πέλμα του Trailmax Meridian, αποβάλλει το νερό αποτελεσματικά στις υψηλές ταχύτητες, διατηρώντας παράλληλα το κράτημα σε στεγνές συνθήκες. Σχετικά με την τεχνολογία MultiTread, περιλαμβάνει ένα μίγμα Hi-Silica, που παρέχει εξαιρετικό κράτημα σε υγρές συνθήκες και κάνει το ελαστικό πιο ευέλικτο σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Σε συνδυασμό με το περίβλημα Rayon Ply Casing, ωφελεί τους αναβάτες να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις μοτοσικλέτες τους. Τόσο το πρόσθιο όσο και το οπίσθιο ελαστικό διαθέτουν μια εκδοχή του περιβλήματος Rayon Ply Casing με δύο επιστρώσεις, το οποίο όταν συνδυάζεται με το Jointless Belt (JLB), παρέχει επίπεδα χειρισμού που εμπνέουν εμπιστοσύνη στον αναβάτη.

Το Trailmax Meridian, με το χαρακτηριστικό σχέδιο πέλματος που μοιάζει με νύχια ζώου, φανέρωσε βελτιωμένη πρόσφυση σε μαλακό, λασπώδες έδαφος, ενώ σε σκληρή λάσπη ή χαλίκι, οι επιδόσεις ήταν στα ίδια επίπεδα με το νικηφόρο στις δοκιμές TrailSmart MAX.

Διαστάσεις

Διατίθεται σε τέσσερις για εμπρόσθιους και τρεις για οπίσθιους τροχούς, ώστε να καλύπτει μια γκάμα μοτοσικλετών, όπως οι BMW GS, Honda Africa Twin και Crosstourer, KTM Adventure, Suzuki V-Strom, Triumph Tiger, Yamaha Tenere και Super Tenere.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ