Νέα διάκριση για την Dunlop

Η Dunlop ήταν ένας από τους βασικούς συνεργάτες για τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο International Six Day Enduro 2019 (ISDE).


Νέα διάκριση για την Dunlop | to10.gr

Η Dunlop ήταν ένας από τους βασικούς συνεργάτες για τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο International Six Day Enduro 2019 (ISDE), καθώς και το τελευταίο της μοντέλο «Geomax Enduro EN91» ήταν διαθέσιμο για τους κορυφαίους οδηγούς και τις ομάδες τους.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Η ομάδα των ΗΠΑ αναδείχθηκε νικήτρια στο FIM ISDE 2019. Οι αναβάτες Ράιαν Σάιπς, Κάιλουμπ Ράσελ, Τέιλορ Ρόμπερτ και Στιούαρτ Μπέιλορ, χρησιμοποιώντας τα ελαστικά Geomax Enduro EN91 της  Dunlop, τερμάτισαν στον αγώνα, έχοντας δύο λεπτά προβάδισμα από τους αυστραλιανούς ανταγωνιστές τους.

Η ομάδα των ΗΠΑ επωφελήθηκε από το μοντέλο ελαστικών ΕΝ91, το οποίο προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε ξηρές, σε βρεγμένες, αλλά και σε μικτές επιφάνειες, καθώς επίσης και βελτιωμένη πληροφόρηση στους αναβάτες.

Το ελαστικό Geomax Enduro EN91 της Dunlop διαθέτει σχεδιασμό Hex Shape και Titled Crowd, χαρακτηριστικά που προσθέτουν στα ελαστικά μεγαλύτερη κάλυψη εδάφους και πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Πηγή: Dunlop

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ