Με XC60 η Volvo στην Αυτοκίνηση

Με XC60 η Volvo στην Αυτοκίνηση

Για πρώτη φορά παρουσιάζει η Volvo σε έκθεση αυτοκινήτων στην Ελλάδα το νέο XC60 και μαζί του την υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων της.

Το ολοκαίνουριο SUV Volvo XC60, κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2017» στη σπορ έκδοση R-Design, στο πολύ εντυπωσιακό χρώμα Bursting Blue και στην πολυτελή έκδοση Inscription.

Επίσης, στην έκθεση θα είναι τα μοντέλα  V40CC T3 Plus Edition, V60CC D4 Summum, XC60 D5 AWD R-Design, XC60 D5 AWD Inscription, XC90 D5 AWD Inscription, V90CC Pro D5 AWD και S90 Τ6 AWD R-Design.

Την δυναμική κουλτούρα της Volvo αντανακλά και ο πανίσχυρος κινητήρας D5 2.0 l. Διαθέτει την τεχνολογία PowerPulse, μια παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo Cars. Ενεργοποιεί το turbo αμέσως μόλις πατήσετε γκάζι, για άμεση ώθηση κατά την επιτάχυνση από στάση αλλά και στις χαμηλές ταχύτητες, εκμηδενίζοντας έτσι το φαινόμενο του Turbo lag. Οι τεχνολογίες αιχμής Drive – E, τις οποίες ενσωματώνει κάθε ένας από τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel, εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ