Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW, στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Η BMW δίνει το «παρών» στην Έκθεση που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (10-18 Νοεμβρίου).

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW, στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» | to10.gr

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού φιλοξενείται από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου η Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018». Παρούσα θα είναι και η BMW, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα που λανσάρουν τη νέα φιλοσοφία της σε πάρα πολλούς τομείς, όπως είναι αυτοί των τεχνολογίας, ηλεκτροκίνησης, συνδεσιμότητας και δυναμικής οδήγησης.

Το περίπτερο χωρίζεται σε πέντε χωροταξικές ενότητες και είναι οι εξής: Πανελλαδικές πρεμιέρες, μοντέλα BMW X, ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα BMW i, μοντέλα BMW M και υπηρεσίες BMW Connected Drive.

Αξίζει να τονιστεί πως πανελλαδική πρεμιέρα κάνουν δύο νέα μοντέλα τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Παρίσι.

Η BMW Σειρά 8 Coupe εκφράζει τη σπορ αίσθηση. Το αμάξωμα και πιο συγκεκριμένα η δομή του, ο κινητήρας και η τεχνολογία έχουν στόχο τη σπορ οδηγική εμπειρία.

Αναφορικά με την οικογένεια των μοντέλων Χ, η νέα BMW X5 έρχεται στην Ελλάδα με καινοτόμο εξοπλισμό. Συνδυάζει μεγάλους χώρους και νέο εσωτερικό, σύγχρονη σχεδίαση και πολυτέλεια. Η γκάμα των κινητήριων μονάδων είναι αναβαθμισμένη, ενώ τα συστήματα πλαισίου αυξάνουν την άνεση, τις off-road ικανότητες και τη σπορρ συμπεριφορά. Εκεί, θα είναι και η X1, η νέα X2, η νέα X3 και η νέα Χ4.

Στην ενότητα BMW i, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά πώς διαμορφώνεται το μέλλον της αυτοκίνησης και της προσωπικής μετακίνησης. Για παράδειγμα, το νέο BMW i 8 Roadster εκφράζει την ελευθερία και την open-top οδηγική εμπειρία, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το ηλεκτρικό BMW i 3 s 120 Ah, με μεγαλύτερη αυτονομία και υψηλές επιδόσεις.

Στην ενότητα Μ, οι επισκέπτες θα δουν τη νέα BMW M2 Competition, που κάτω από το καπό της έχει τον νέο κινητήρα του BMW M Division, ισχύος 410 ίππων.

Πηγή: BMW

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο