Έκδοση Mini 60 Years

Έκδοση Mini 60 Years

Διατίθεται με νέα στιλιστικά στοιχεία, τιμώντας την επέτειο της φίρμας, με την γκάμα των κινητήρων να αποτελείται από δύο βενζίνης και δύο diesel.

Την έκδοση 60 Years στα 3θυρα και 5θυρα Mini παρουσιάζει η φίρμα, που με αυτόν τον τρόπο τιμά τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Διάφορα στιλιστικά στοιχεία και λογότυπα με τον αριθμό 60 πλαισιώνουν το πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει δύο μοτέρ βενζίνης και άλλα δύο diesel.

Επειδή το αυτοκίνητο κατάγεται από τη Βρετανία, αυτό αποτυπώνεται από την απόχρωση British Racing Green IV. Ως εναλλακτικές προτάσεις, διατίθενται οι Midnight Black metallic, Moonwalk Grey metallic, Melting Silver metallic και Mini Yours Lapisluxury Blue non-metallic. Η οροφή συνδυάζεται στις αποχρώσεις Pepper White ή Black, μαζί και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις λωρίδες στο καπό, ειδικής σχεδίασης για την επέτειο και από τις δίχρωμες ζάντες αλουμίνιου 17 ιντσών 60 Years Spoke.

Το λογότυπο 60 Years εντοπίζεται από εκεί και πέρα, στην αριστερή λωρίδα του καπό, στις πλαϊνές υποδοχές των φλας, στις πλευρικές ποδιές και στις θύρες των εμπρός επιβατών. Εντός καμπίνας, ο κάτοχος το βλέπει σε διάφορα διακοσμητικά, στα εμπρός προσκέφαλα και στο τιμόνι. Επίσης, κατά το άνοιγμα της θύρας του οδηγού, εμφανίζεται μέσω φωτισμού LED. Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει σπορ δερμάτινο τιμόνι με σπορ δερμάτινα Mini Yours Leather Lounge 60 Years και αποκλειστική απόχρωση Dark Maroon.

Συνδυαστικά με το πακέτο εξοπλισμού 60 Years Chili, η έκδοση περιλαμβάνει προβολείς LED, λευκά φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας και πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack, προβολείς ομίχλης LED, πακέτο εσωτερικού φωτισμού, με τα Mini Driving Modes και Mini Excitement Package να ολοκληρώνονται με φωτισμό περιβάλλοντος. Τέλος, διατίθεται υπολογιστής ταξιδιού, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, αισθητήρας βροχής και πολλοί αποθηκευτικοί χώροι.

Οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται η έκδοση είναι δύο βενζίνης και δύο diesel, ισχύος από 136 έως 192 ίππους και αφορά το τρίθυρο Mini Cooper 60 Years, το τρίθυρο Mini Cooper S 60 Years, το τρίθυρο Mini Cooper D 60 Years, το τρίθυρο Mini Cooper SD 60 Years, το πεντάθυρο Mini Cooper 60 Years, το πεντάθυρο Mini Cooper S 60 Years, το πεντάθυρο Mini Cooper D 60 Years και το πεντάθυρο Mini Cooper SD 60 Years.

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ