Καλύτερη ορατότητα από το Fiat 500L

Καλύτερη ορατότητα από το Fiat 500L

Πέραν των χώρων και της πρακτικότητας, το Fiat 500L προσφέρει ευήλιο εσωτερικό και ευρύτερη ορατότητα.

Μεγάλους χώρους και πρακτικότητα είναι μερικοί τομείς στους οποίους το Fiat 500L μπορεί και διακρίνεται. Δεν είναι μόνο αυτά, πάντως, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρει και ευήλιο εσωτερικό και ταυτόχρονα, καλύτερη ορατότητα. Για αυτά «ευθύνονται» οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μερικά σχεδιαστικά τρικ. Ως εκ τούτου, επιτρέπουν ορατότητα 360 μοιρών στον οδηγό και ενεργό οπτικό πεδίο, που αγγίζει το 90%.

Χάρη στην προηγμένη αρχιτεκτονική του και τη χρήση χάλυβα υπερυψηλής αντοχής σε ποσοστό 74%, το Fiat 500L διαθέτει καμπίνα, που καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από γυάλινες επιφάνειες, προσφέροντας ευρεία ορατότητα στον οδηγό. Και όλα αυτά με επίπεδα ασφάλειας πέντε αστέρων μετά τα test του Euro NCAP.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο είναι το πρώτο μαζικής παραγωγής που χρησιμοποιεί παράθυρα από πολυκαρβονικό υλικό, τα οποία επιτρέπουν μέγιστη επιφάνεια ορατότητας με πολύ μικρότερο βάρος και αυτό αφορά τα πίσω πλευρικά. Να σημειωθεί πως αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται στα μαχητικά αεροσκάφη. Αναφορικά με τη μεγαλύτερη ορατότητα και φωτεινότητα, συμβάλει και η μεγαλύτερη ηλιοροφή, με έκταση 1,5 τετραγωνικού μέτρου.

Αξίζει να τονιστεί πως χάρη στην υψηλότερη θέση οδήγησης και την κάλυψη με γυάλινες επιφάνειες, αυξάνονται τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, με την έκδοση City Cross, με την απόσταση των 25mm από το έδαφος, να είναι διαθέσιμη με πακέτο γυάλινων επιφανειών, το οποίο περιλαμβάνει και την ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ