Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio

Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio

Αναδεικνύουν την αισθητική και τον σπορ χαρακτήρα των μοντέλων, επιτρέποντας μια ακόμα πιο στοχευμένη εξατομίκευση.

Σε λίγους μήνες επίκειται το λανσάρισμα των BMW M8 Coupe και BMW M8 Cabrio, με τη γερμανική εταιρεία να προσφέρει αξεσουάρ M Performance, τα οποία αναδεικνύουν τον χαρακτήρα των οχημάτων, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να εξατομικεύσει πολλά από τα στοιχεία τους. Πολλές ιδέες έχουν παρθεί από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα από την BMW M8 GTE, κάτι που σημαίνει πως τα αξεσουάρ είναι ελαφριά και συντελούν στην καλύτερη αεροδυναμική απόδοση.

Αξεσουάρ από ανθρακόνημα

Μαζί με το προαιρετικό Carbon Package, τα ανθρακονημάτινα αξεσουάρ ενισχύουν την προσωπικότητα των οχημάτων. Τα διακοσμητικά μαρσπιέ M Performance επιμηκύνουν οπτικά το όχημα, με την ανθρακονημάτινη μάσκα M Performance και τη διακοσμητική γρίλια M Performance από ανθρακονήματα, να ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα των οχημάτων. Τα εξαρτήματα υποβάλλονται σε μια διαδικασία στεγανοποίησης με διάφανο βερνίκι πριν το τελικό γυάλισμα και είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ είναι συμβατά με τα πλυντήρια αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει για το κάλυμμα Μ του κινητήρα, που παραπέμπει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σπορ τακάκια φρένων M Performance

Προσφέρουν μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, βελτιωμένη απόκριση και υψηλότερη θερμική αντοχή. Προέρχονται από τα αγωνιστικά τακάκια μεγάλων αποστάσεων της BMW Motorsport και έχουν καλύτερη απόδοση κατά το φρενάρισμα σε στροφή, συγκριτικά με τη στάνταρ έκδοση.

Τιμόνι M Performance Pro

Τα μοντέλα διαθέτουν τιμόνι με ανθρακονημάτινα shift paddles και ένθετο από ανθρακόνημα/Alcantara-ανθρακόνημα/δέρμα. Παρέχουν ακριβείς λαβές για άμεση κατευθυντικότητα και τα σύμβολα αλλαγών σε κόκκινη απόχρωση παραπέμπουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως η μπλε κεντρική σήμανση στο τιμόνι M Performance Pro και η ραφή του σε χρώματα M – μπλε, κόκκινο και βιολετί.

Αναφορικά με τα ταπέτα, είναι αντιολισθητικά και από βελούδο, με δερμάτινη μπορντούρα, λογότυπο M Performance και σημαιάκι σε κλασικά χρώματα M.

Τέλεια προστασία

Από εκεί και πέρα διατίθεται κουκούλα εσωτερικού χώρου της M Performance, που προστατεύει το όχημα από σκόνες και γρατζουνιές. Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, δεν επηρεάζει τη βαφή των οχημάτων και αναδεικνύει διάφορα στοιχεία, όπως η μάσκα «νεφρών», τα λογότυπα και άλλα. Τέλος, διατίθενται και τσάντες μεταφοράς τροχών. Παρέχουν προστασία από τα χώματα και τη σκόνη, ενώ υπάρχει ειδική σήμανση για τις θέσεις των ζαντών μέσα σε αυτές.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ