Το νέο Ford Ranger Raptor ντριφτάρει στο 2ο Off Road Adventure Festival

Το νέο Ford Ranger Raptor ντριφτάρει στο 2ο Off Road Adventure Festival

Περισσότεροι από 50 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μέσα από την καμπίνα του οχήματος, μοναδικές εμπειρίες.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες το 2o Off Road Adventure Festival, που για μια ακόμα φορά φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Ford Motor Ελλάς είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα δημοφιλή SUV, off road και pick up μοντέλα της εταιρείας, ενώ αρκετοί μπόρεσαν να διαπιστώσουν για το τι είναι ικανό να κάνει το νέο Ford Ranger Raptor.

Πάνω από 50 τυχεροί, μετά από κλήρωση που έγινε, φιλοξενήθηκαν στο δεξί κάθισμα και αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες από τη βόλτα που έκαναν στην ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη πίστα του Ιππόδρομου.

Το Ranger τροφοδοτείται από τον 2λιτρο ΕcoBlue κινητήρα ντίζελ, ισχύος 213 ίππων με ροπή 500Nm. Συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σύστημα μετάδοσης Terrain Management με έξι προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja). Τα αμορτισέρ είναι αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping και τροχούς 285/70 R17, σε συνδυασμό με ελαστικά της BF Goodrich.

Πηγή: Ford Motor Ελλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ