Νέα διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Νέα διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Αποτελεί τη μοναδική εταιρεία αυτοκινήτου στο Top 20 των «Most Admired Companies 2019» του περιοδικού Fortune στη χώρα μας.

Νέα διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία αποτελεί τη μοναδική εταιρεία αυτοκινήτου στο Top 20 των «Most Admired Companies 2019» του περιοδικού Fortune στη χώρα μας. Συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στον κλάδο του Εμπορίου, όπου κατετάγη πρώτη, ενώ βρέθηκε στη 14η θέση των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων ανεξαρτήτου κλάδου στην Ελλάδα.

Είναι η τέταρτη φορά και τρίτη συνεχόμενη που η Mercedes-Benz Ελλάς συμπεριλαμβάνεται στις 20 «Most Admired Companies», με τη λίστα να καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune, σε συνεργασία με την KPMG.

Η αξιολόγηση έγινε από περισσότερα από 1.700 στελέχη από 315 επιχειρήσεις στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, που ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες.

Μεταξύ των κριτηρίων για την κατάρτιση της λίστας, περιλαμβάνονται οι Καινοτομία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα Διοικητικής Ομάδας, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κ.α.

Πηγή: Mercedes-Benz Ελλάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ